Over ons

De Stichting Maatschappelijk en Ontmoetingscentrum Amstelveen is opgericht in 1968. In 1999 is de naam veranderd in Stichting Theo Janssen M.O.C., ter nagedachtenis aan Theo Janssen, oprichter van het M.O.C.

De stichting stelt zich ten doel het bevorderen van de maatschappelijke dienstverlening voor de bewoners binnen de gemeentes Amstelveen, Uithoorn en Ouder-Amstel, alsmede het bevorderen van het welzijn van die bewoners in het algemeen.

Vele verzoeken voor donaties en subsidies zijn ingediend en gehonoreerd. Een kleine greep: bijdrage voor vrijwilligers-, culturele en sportieve activiteiten, bijdrage voor buurtprojecten, donaties voor inrichtingskosten van huisvesting voor bijvoorbeeld geestelijk en lichamelijk gehandicapten, financiële ondersteuning voor ouderenprojecten.